Osvoji putovanje na filmski festival u Veneciji! 

Projekti - 20.05.2024.

U okviru takmičenja European Film Challenge, filmofili iz Srbije pozvani su i ovog leta da odgledaju 10 filmova u borbiza odlazak na festival filma u Veneciji

U periodu od 20. maja do 10. jula 2024. godine, filmska publika od 18 do 35 godina iz Srbije pozvana je da učestvuje u takmičenju u gledanju filmova u kojem je glavna nagrada put, smeštaj i akreditacija za venecijanski filmski festival, koji se održava početkom septembra. U naglašenom periodu zainteresovani bi trebalo da odgledaju 10 evropskih filmova, registruju se ipostave ih na europeanfilmchallenge.eu/sr i tako sakupljaju bodove. Svaki odgledan film donosi 7 bodova, a svaka različitaplatforma na kojoj je odgledan 3 boda. Dodatne bodove takmičari mogu da osvoje gledanjem filmova u partnerskimbioskopima, kulturnim institucijama, na festivalima i VoD platformama, kao i podržavanjem domaće kinematografije. O tome kako da povećaju šansu za pobedu, učesnici takmičenja se mogu informisati na samom sajtu i društvenim mrežama Izazova@europeanfilmchallenge_rs.
Nagradna igra #europeanfilmchallenge predstavlja deo velikog evropskog interaktivnog projekta za razvoj publike, koji uključuje upotrebu inovativnih i digitalnih promotivnih tehnika i alata, kako bi se doprinelo većoj cirkulaciji evropskih filmovana različitim platformama. Odvija se  u 14 evropskih zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Sloveniji, Belgiji, Mađarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Portugaliji, Italiji i Letoniji. Proojekat se realizuje uz podrškuEvropske unije kroz program Kreativna Evropa MEDIA.

Prihvati izazov, gledaj omiljene evropske filmove i osvoji putovanje na jedan od najvećih evropskih filmskih festivala!

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.

Donacija

рсд