Podržite nas

Beldocs je jedan od najvećih dokumentarnih filmskih festivala u jugoistočnoj Evropi, koji slaveći specifičnost dokumentarnog filma stvara jedinstven prostor za slobodu izražavanja i misli, za promovisanje hrabrih, mladih autora, za odavanje počasti etabliranim filmskim velikanima, kao i za upoznavanje lokalne publike sa konstantnim evoluiranjem filmskog jezika i filmskih formi.

Međutim, Beldocs ne bi bi mogao da postoji bez podrške pojedinaca, organizacija i fondova. Istražite načine na koje biste i vi mogli da postanete deo mreže podrške i pomognete nam da ostanemo mesto susreta, razmene, učenja i slobode! Svojom donacijom podržavate naš rad i sadržaj i direktno pomažete da naš festival bude nezavisan i održiv!

Ponosni smo na put koji smo prešli od prvog festivalskog izdanja 2008. godine tokom kojeg je prikazano samo petnaest filmova, do danas, kada Beldocs ima četiri takmičarska programa (srpski, međunarodni, najbolji kratki i teen), preko stotinu filmova, desetine svetskih i regionalnih premijera, dve retrospektive i zemlju fokusa, kao i bogat Industry program, u okviru kojeg se razvijaju budući domaći i strani filmovi.

„Profesionalizam i velikodušnost su bili na svetskom nivou. Vratio sam kući izuzetno inspirisan i usput stekao nove prijatelje za koje se nadam da će to biti još mnogo godina. Osećam kao da me oporavila netaknuta izvorska voda nakon što sam predugo pio iz prljave bare – hvala.“ 

Chivas DeVinck, reditelj filma „Veliki Basen “ iz Njujorka

Donacije građana

Već od 500 dinara > 

Korporativna podrška

Mogućnosti za kompanije >

Oglašavanje

Vidljivost na projekcijama i oglasi >

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.

Donacija

рсд