Korporativna podrška

Od svog nastanka 2008. godine, do danas, Beldocs se neprestano razvijao ne samo u smislu rasta broja filmova i posetilaca, uvaženih domaćih i inostranih gostiju i broja lokacija za prikazivanje filmova, već i u kontekstu medijske vidljivosti i plasmana – broja medijskih objava, konferencija za medije, medijskih sponzora, partnera i pokrovitelja, akreditovanih novinara – kako na lokalnom, tako i na međunarodnom planu. Na tom putu, Beldocs je uspeo da izgradi prepoznatljiv brend koji karakteriše konstantan rast PR i komercijalne vrednosti i da se upiše na mapu prestižnih evropskih festivala kreativnog dokumentarnog filma.

Ako odaberete Beldocs za svog partnera, udružujete se sa organizacijom koja okuplja široku, raznoliku i lojalnu publiku, a koju čini profesionalan, kreativan i posvećen tim. Umetnički kvalitet, autentičnost i briga za zajednicu su osnovne vrednosti koje su naglašene i ojačane u partnerstvu sa Beldocsom. U zavisnosti od vaših ciljeva i mogućnosti, vaša kompanija može da se poveže sa nama na različite načine!

Pored različitih vidova pogodnosti koje nudimo partnerima u zavisnosti od izabranog paketa, kao što su implementacije logotipa u promotivne materijale festivala, emitovanje promotivnih spotova pre početka filmskih projekcija, spominjanja u zvaničnim sopštenjima za medije, kao i u objavama na društvenim mrežama, potencijalni partneri dobijaju priliku da sa nama odluče o vrsti promotivnih aktivnosti koje bi njima najviše odgovarale. Kada utvrdimo koji su vaši PR i marketinški ciljevi, možemo zajedno kreirati i odabrati sredstva i aktivacije koje povezuju vaše potrebe sa potrebama naše publike.

U okviru Beldocs-a se takođe realizuju različiti pogrami i aktivnosti koji nisu ograničeni samo na trajanje festivala, već se dešavaju tokom cele godine – od putujućeg festivalskog programa po gradovima Srbije (Beldocs eho turneja), preko edukativnih programa namenjenih mladima (Beldocs Teen i Mini Beldocs), do Industry programa namenjenog filmskim profesionalcima. Možete se takođe odlučiti da sponzorišete dodelu nagrada za Međunarodni takmičarski program, Najbolju režiju za srpski takmičarski program ili Nagradu za Beldocs teen i time pružiti podršku kako etabliranim imenima domaće i međunarodne dokumentaristike, tako i mladim budućim filmskim stvaraocima. Raznovrsnost programa i aktivnosti Beldocsa nude mogućnosti posebne saradnje, prilagođene interesovanjima i potrebama vaše kompanije.

Kontakt

Ukoliko imate druga pitanja ili vam je potrebno više informacija, naš menadžer za donacije Rada Aleksić će vam rado pomoći. Možete nas kontaktirati putem e-maila na: radaaleksic@beldocs.rs

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.

Donacija

рсд