Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs (u daljem tekstu: Beldocs) posvećen je zaštiti i poštovanju Vaše privatnosti.

Ova Politika privatnosti  postavlja osnovu na kojoj ćemo obraditi sve lične podatke koje prikupljamo od Vas ili koje nam Vi dajete. Molimo Vas da pažljivo pročitate sledeće kako biste razumeli naše stavove i prakse u vezi sa Vašim ličnim podacima i kako ćemo se prema njima odnositi.

U skladu za Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije (u daljem tekstu: Zakon o ličnim podacima), kontrolor podataka je Beldocs.

Beldocs
Nušićeva 6/IV
11000 Beograd
Email: info@beldocs.rs

Podaci koje možemo da prikupimo od Vas

Beldocs može da prikupi i obradi lične podatke u skladu sa Zakonom o ličnim podacima. Lični podaci koje pružate popunjavanjem obrasca na veb lokaciji https://www.beldocs.rs/, (u daljem tekstu veb lokacija) uključujući, ali ne ograničavajući se na: ime i prezime, država, grad, adresa, email, broj telefona. Ovo su informacije pružene u trenutku registracije na veb lokaciji u trenutku registracije ili izvršenja platne transakcije.

Takođe, možemo da Vas pitamo za informacije kada prijavite problem na veb lokaciji. Ako nas kontaktirate, zadržavamo pravo vođenja evidencije o toj prepisci.

Nećemo prodavati, distribuirati ili davati u zakup Vaše lične podatke trećim licima, osim ako nemamo Vaše odobrenje.

Možemo prikupiti podatke o Vašoj IP adresi, operativnom sistemu i vrsti pregledača, za administraciju sistema. Ovo su statistički podaci o radnjama i obrascima pregledavanja naše veb lokacije i ne identifikuju nijednog pojedinca.

Beldocs može da prikupi Vašu email adresu na koju ćete dobijati obaveštenja o bitnim izmenama. Takođe, dobijaće i obaveštenja o aktuelnostima kao što su promene sadržaja na veb sajtu Beldocs.rs. Možete se odjaviti sa naše liste slanja u bilo kom trenutku klikom na „Odjavite se“ na dnu bilo kojeg elektronskog biltena.

Beldocs ne prikuplja informacije o karticama kojima se kupuju ulaznice.

Registracijom ili iznajmljivanjem filma podsredstvom Beldocs.rs prihvatate činjenicu da eventualna zloupotreba Vaših platnih kartica ili neuspele transakcjie nemaju nikakve veze sa našim sajtom.

 

Zaštita Vaših ličnih podataka

Beldocs se zalaže za to da Vaši lični podaci budu sigurni. Kako bismo sprečili neovlašćeni prisup ili otkrivanje, uspostavili smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravljačke procedure radi zaštite i bezbednosti ličnih podataka koje prikupljamo putem veb lokacije.
Svaki pokušaj nelegalnog pristupa je kažnjiv zakonom.

 

Pristanak

Prihvatanjem opštih uslova pristajete na pravilnim o korišćenju veb sajta Beldocs festivala, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka član 15.

Maloletno lice koje je navršilo 15 godina može samostalno da daje pristanak za obradu podataka o svojoj ličnosti u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka član 16.

 

Prava lica na koja se podaci odnose

Lice na koje se odnose lični podaci imaju sledeća prava u vezi sa tom obradom, pod uslovima i u slučajevima predviđenim Zakonom o ličnim podacima, član 21.

 

Otkrivanje nadležnim organima

U slučaju zakonske obaveze, zadržavamo pravo otrkivanja podataka o Vama nadležnim državnim organima. Pravni osnov: Član 12. stav 1. tačka 3. Zakona o ličnim podacima.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.

Donacija

рсд