Studiraš i želiš da ispratiš program 16. Beldocs festivala?

Festival - 10.05.2023.

 

Beldocs je i ove godine odlučio da za studente i studentkinje odobri studentske akreditacije po ceni od svega 800 dinara.

Studentska akreditacija omogućava praćenje celokupnog festivalskog programa koji ove godine uključuje 105 ostvarenja savremene svetske dokumentaristike, XR izložbu i drugi prateći program uz prisustvo preko 100 filmskih autora i autorki iz celog sveta.

Kupovinu studentske akreditacije možete izvršiti putem našeg web sajta OVDE. Tu ćete pronaći i detaljno uputstvo za kupovinu.

Studentska akreditacija se dobija u elektronskom formatu – kao QR kod koji dobijate putem elektronske pošte.  Na ulazu na lokaciju očitaće se Vaš kod i omogućiće Vam se ulazak na projekciju. Potrebno je da na ulazu pokažete akreditaciju sa QR kodom sa Vašeg mobilnog telefona.

edan korisnik može kupiti jednu studentsku akreditaciju. Studentska akreditacija sadržaće imejl adresu i ime korisnika koje ste uneli prilikom kupovine, pa je student/kinja u obavezi da sa sobom ponese indeks ili validnu studentsku karticu koje će prikazati na ulazu prilikom očitavanja QR koda elektronske studentske akreditacije.

Vidimo se na projekcijama!

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.

Donacija