Završen poslednji krug evropskog filmskog izazova za ovu godinu

Projekti - 17.08.2020.

Treći krug European Film Challenge takmičenja završen je 12. avgusta, a pobedu je odnela Katarina Maksić koja je svoje omiljene evropske filmove odgledala kod kuće na različitim VoD platformama i televiziji.

Kao nagrada za pobednika ovog kruga izazova planiran je odlazak na filmski festival u Veneciji koji će ove godine biti održan od 2. do 12. septembra. Shodno situaciji izazvanoj virusom COVID19 na snazi je zabrana ulaska u Italiju, ukoliko ista ne bude ukinuta i putovanje ne bude moguće, pobednici će u zamenu biti uručena At home experience nagrada koja podrazumeva filmski projektor i godišnju pretplatu na sajtu dafilms.com

VoD platforma dafilms.com je projekat Doc Alliance mreže koji okuplja 7 ključnih festivala evropskog dokumentarnog film (CPH:DOX, DOK Leipzig, FID Marseille, Jihlava IDFF, Planete Doc Film Festival, Visions du Réel Nyon, Doclisboa) i nudi preko 1800 naslova evropske dokumentaristike za strimig i legalno preuzimanje filmofilima širom sveta. Poslednjih godina, i festival Beldocs je u ovom društvu najboljih svetskih festivala zastupljen odabirom iz selekcije naslova iz tekuće i prethodnih edicija.

Beldocs festival kao organizator ovog takmičenja poziva sve ljubitelje evropske kinematografije da se od jeseni priključe novom krugu European Film Challenge takmičenja i osvoje putovanje na neke od najpoznatijih filmskih festivala.

Pretraga

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.

Donacija

рсд